Ента тобе ны Дыржын!
Ренту ш веть тут надоть жыдк
Еслі задать тон ізображенію,
Нада ш какая-та добра j піпеточка.
Но еслі ты тута про100 професор,
То, э, тыле шэ ву 7кыj.
Вот оно шо бо j і j в Шобіна дэськы тут,
Еслі шэ хочыш в ёго подвычэраты.
Значыця, сэрцэ мое, ты, канечно,
Мусытькы, дэся с шызэj вжэ ж.
Опшым, всё правільно в нас і складаjіця.
Ты оно выjшов тут шось пудгрыбаты вжа,
Як во іj ек на тыбэ с пар гарапныкыj:
А мы вот дым тобе ф хару на!
І мы, чого гэто, прам-такы j здався вамп ш.
На! Я тут зарэ еечню зажарваю j.
Ну, посылінка у Грышкы чорть відь яка зь.
Ныц іj машыны ны jізьдзюць.
Спы собі мылынько в хатцы с сосны сырыj.
Да j ны заботься а ныц про дворы свое.
І хаj хоть бігають тысячмы мышыкы –
Ты но хропы ж во, старыj міj.
Аj! Да ведь з діткамі во зе макі3 фсі!
Ібо j ны снылыся неякы хы3кы,
Шо, хы, обулы собі по 2 валянка
Да шэ j на вэрх с пар чырвыкыj.
Дымно да рімно всэ ж можня с сусідямы
Во забавлетыса j прамо в Мохрі, міj Кінь.
І нызабаром нахлынэ j іj нічка.
От тоді мні і грыбыся.
Тут жэ у Грыцька оно во дві еблоні.
Груш а ны скілічкы j мошок 4 но.
Так шо чого шэ так, оj, клопотытыся.
Хаj хоть згныват всё сыло.
Ну, да j мы сілы ж во сало у вылыцы
Тыхо закыньваты да закусы са j сіль.
І ны кажы мні, шо ты аж втопывся пак
Ва у любві мохранціj.
Ну, ек хоть наш гонды стіх?
А то всё Васьцы буцы.
Рэгент! Ты там шэ не спіш?
А то нара щось свірбіць.
Да, во – нараВыць Марынк
Ваську да Гаму собі.
Н-да! Да іj Рада, глень ты,
Радая прам од Котів.
...от жэ быжеть Козлякы на высільлічко.
А мы шэ то ж онь такы зь