Мы увгрызлы трошычкы горіхыj –

Мы увгрызлы трошычкы горіхыj –
А ву грызлі вжэ пажух кампот
 
Оj, да гля, сма3, как бережёт ся!
Пряма как хрустальныj башмачок! –
І не відіт Кізка, шо тоj Кот-дрот
Вжэ абползавш весь её садок.
 
Опівночы ш вылызло і сонцэ
Дэся опсвытыты держіморд.
А навіщо відаты тоj Сёмцы,
Шо шэ ёсця нека Агні-Ёг.
 
Мы ж тут во зажарыв поросёнка.
Ну, колы вкололы трох горох.
А вона быжыть ужэ сноровко:
Шо ж гэто ны хоч до нас за стол.
 
Даша нам дала жэ кубок водкы ль,
Ек оно ужар с сод полынок.
Натощак жэ можня всё ув попку сь.
І тада пашы себе город.
 
Так шо день і нощы будь готовыj
Влад облытым фсекыё гразёj,
Како підыш вдруг своё дорого,
А ны стёжко, шо відёт у гроб.
 
Вот ты вон закопвав яблык тоны,
Шоп оно ны мошок с комарЁj.
Дак і гато как-то ны по-кактусь:
Ты ля мне не очень в морд саплёj!..
 
Мы закончыв. А чого ж-то хвостык
Някыj чы j ныякыj за Котом?
Ну, всё тегнэ екся-какся к Когуть,
Шо забула, шо в самэj шызовнь.
 
...ну, j спасеньне - тольКі зь вон дівчонк