ПадЕшце хоць салатэк ташнатворныj.

ПадЕшце хоць салатэк ташнатворныj.
А то я пазабыла даж пра твораг
 
І вот я прігласіла музыканта.
І он сеjчас ля вас чевось сіграе.
А еслі чё, то, можэ, j покохаенц
Якуся в вас... баланду сь.
 
Но шося мні ныек ны удаёця
Поjті шэ дэся во у то сыло, згынь.
Ну, дэ ішэ j я тожэ куплю чобот
Такыj-сякыj ля Ёга зь.
 
А разь узь так, то натэ, Вася, боты,
Шо я ходыла гындэ в кал высокыj.
Ну, да і, оj, надень но во шэ новыj
Якыjся музя, хі, кумбынызонэк.
 
Ты ж всё равно, наверно, дурынь добрыj.
Бо, бач, всэ шлэш і шлэш ля мне по сотне.
А раз на то пошло, то я вжэ лопну,
Но дам тобе уф зубік памыдорык.
 
Банан в ёго бо ж ныц ужэ ны всохлыj.
Ну, ек шэ там пуд 70 аж рокыj.
Поетому, ох-ох, я тута скора
Шэ j зjіздю во до того Ігорочка.
 
Ось гэтак тікы j можня ж тікам кволым
Залізты ва у таз с більём спалоснут
І подразныты бёдрамы Весёлку.
Ек быто він ны бачыть, шо за Козка.
 
Да нет, ны соблазныш, ны скрутыш хобот.
Мы всэ-такы шэ, можэ, знаем што-та.
Калі-кагда радюга рвэ панчохы,
То ето вжэ, павінна быць, канцовка ш.
 
... о гэтак во ж мы ходыма втраём все