Адвідамш чырніл святых, мы ш заjцы но с Тігр

Адвідамш чырніл святых, мы ш заjцы но с Тігр
А нас тут сканірують! А нас тут провірылы фш!
Да всэ по-англіjску но! І шо мні робыть?
Ведь в Вась вымагаТелі. Телёнка споjмалі взе.
І нада а2жыца фсіх хі3х забіць.
 
Аj-яj! АдвінТістык жэ я гондычкы в жыдкасці.
Шо і ны пуд тістычко начысцю в7 рылц.
Ві ш аш тармазів пыньків. Бо ныц ні нашлі блохішк.
І вот нада выманіць хаця п с 5 рубліф.
 
Да, вшата чорть відь якы ны j клінтором вычыстмш.
А ны там якымысі шэ пробнымы вірсь.
Відалі жэ парня Тхір, шо ввэрсы дэсь плавае.
І но понукае зе Васішты с темніц.
 
Давіда жа j псалмыка ны відае Баімок,
Шоп враз псів заставыты накласты ф штаны.
Да, мышыкы бігаЮць, бы юць сухыбірскыі.
А дэськы у лаборів аж свето, дывы.
 
І шо ж задавів мыдьвідь, колы оно раком ліз,
Колы-тколя грав Васіль в тралеjбасы в звір?
Мы ш гонды кідав тік 6 на пліт прам собі.
А не взев да j в емку трупіщ.
 
Пажалуста, а2лі ад касы Хотабыч с Тігр!
А то мы счас вызовым шэ с пЕть мільцанір.
Ах, апамітаЛіся лісята, однаКо, жа:
Мы вас шэ j ат картачКі сь онь асфабадзім зь!
 
///а ты не хаціш карцінк о гэтакый мні?