Я ш ринуся сцас и на бомбу сь:

Я ш ринуся сцас и на бомбу сь:
Ой! Ножынькы гонды?!.
 
Не солгу ни единым словом
Ни тебе, ни себе, что балбес.
Ибо вот я: оно жэ шэ вчора ш
Рашчыкнувси вэсь мий талент дэсь.
 
Ридна маты мое шэ говорэ,
Шо но я понимаю сикрет:
Ек ис сока зробыты картоплий.
А навищо бо маты тыле.
 
Шикарна нирвана, колы ты у ванек
Допросыся шэ й, коб звызлы тыбэ дэсь.
На кладбища ж но можуть гэты гавнёркы
Запэрты штиблета в мамент.
 
И вот тута дэсь я проснувси зь
А гэто дэ шо?! Я – й ны пушкин?!
Да я тут зарэ дам в7 свящэнну класну лампу!
И хай хоть хто дрымае – помае хоть усмешк.
 
…ну, во так: мы й по-руску ш можэм.
А ты іды во гондэ скосы усэ кось7.
Бо ж с кропко буков нет-с