Мы жэ посвоныла! Во, в 2 ноч!

Мы жэ посвоныла! Во, в 2 ноч!
Да, ну, ек пошов Васько в горщок
 
Еслі мы чого-то ны додулы,
То навошта шось шэ гонды во
Хоть услід святкам ціп улыбнутысь
Хоть бык ысымэскыё како зь.
 
Навытькы ж бо ж мы торта ны j в зубкы ш
А ны дэся з Людкоё даж в ноч.
Вот воно j прочнулося в Васюхы
Чувство прамо ох ты до любоВК.
 
Навсікда бо зь трэга одвырнуты
Тэе, шо було ужэ давно с.
Так, самэнькыj, ліпш, напэвно, в рудых
Розмышляты про Кота пуд ковдр.
 
Вот міj тут солдатко і ны в губы фш,
Шо вытэ, j водычкы грамыj 100.
Бо коханьне, выjшло, ув голубкы
Так оно, до місця з двох булок.
 
...ну, то натэ вам во 3 7ёрк,
Раз ув Мняв нымае ны j 5ёрк
Вделать фсякіх Козк