Я j у Кінтаврыj, я і у Кітів с 5і
Прам-такы дыву гучывсі зь
Я тут человека рапТом увідел,
Которыj сымает на віДео.
І, нет, а ні чому щэ не научілсі,
Ну, в гэтакых во яків якіхсь.
Но я і кіно шэ хотів бы уфвіДзеці:
Как это делаюць фільмы ш...
І дажэ прам гэ усэ аж фантастічно:
Творчыство ув Якімка.
От пак породы усе тіктаНічны.
Тікають ажны часы усі,
Ек я і спаты пак буду ляжытыся
Дэся у хваjнынькыj ліскы.
От я здымаю детеj оно ніконом ш.
А щэ хотів бы навмыСны
Взеты да 3снуты неко3х 7ок
Занадто капрызных.
Звалы ш міня воны відіка выложыць
Пра... пра, ну, дзікіх лосіj там.
Да вот дотамкалысь гэтак лысычкы,
Шо я і выдыржав прынцып іх.
Мы говорылы j про деторошденія:
Так, ты, Васыль, вміjіш с кышко?..
Нет. Я ныколы ны вмів ны гучытыся
А ны в гучітеля Сны смаТрець.
Третя пошла уш как бытам гадзінушка!
А я усё, згынь, ны jімшыj.
Шо ж гэто діеця в світовы гынды уж...
Ну, бо мы быз новосціj і зь.
Так ташнатворныя і НатаШішечкі зь
Нас натягалы в трусішкі-т.
Ібо шатаніе это і валенкы.
МяхКыя – бы у Кыя.
І но мінты мынэ оста... Новылы жа j,
Ек я заграв в7 людынам,
Ек да ны статы лёдыноё.
Ну, аж посліj Новінок.
Німа в міне счяс і жіночькі j.
Зjіхала в гнівчыч од Кіськы.
Так я бо з повсьць яе чіпВав.
А НЕ шюкав в Анек сіськав. То ісь грудынкы ж?
Ілі но сэрцэ світлішэ?
...ну, вот хоть чоловічок:
ВсміхВаеця с фото-штырхача