Without You

Without you (Без цябе)
 
Я… лепш бы памер —-
Чым без цябе жыццё!
Я… Cонца — да не жадаю, —-
Калi ты... не са мной.
 
(Я… лепш памерла б, —
Чым без цябе жыць!
Я… Cонца — да не жадаю, —
Ты не са мной —- калi.)
……………………….
 
Ты маю зіму прагнаў прэч, —
Ратаваў у душе…,
I заслону, што скавала
Сонца промнямi мяне.
(Ты зіму прагнаў, душу што
Накрывала мне,
Вэлюм паралiзаваўшы
Сонца промнем крадзеным.)
 
…Ты застаешся ў цяжкі час,
Ты лечыш раны ўсех няўдач,
Мне шчасце даеш.
 
Я… лепш бы памер,
Чым без цябе жыць!
Я… Cонца, да не жадаю,
Ты не са мной калi.
(х2)
 
Калi ты не са мной…
…………………………
 
Я гляджу калі ў твой твар, —
Вачамi ты нявінны, чыст.
Выдых лашчыць твой мяне
(І дыханнем лашчыш мяне),
I ў абдымках я тваіх.
 
…I побач ты ў патрэбны час,
Вылечваеш раны паразаў/паражэнняў.
Шчаслівай зрабiўш-.
 
Я… лепш бы памер,
Чым без цябе жыць!
Я… Cонца, да не жадаю,
Ты не са мной калi.
(х2)
……………………………
 
Я… лепш бы памер,
Чым без цябе жыць!
Я… Cонца i/ды не жадаю,
Ты не са мной калi.
(х2)
 
Лепш бы памерцi…
________
by AN60SH
 
Submitted by AN60SH on Thu, 14/03/2013 - 15:00
Author's comments:
Спасибо за русский перевод Нине...
Не дословно
+++
 
Without You
 
Artist: L’Âme Immortelle
 
(Как Есть!)
 
Без тебя
 
Я бы лучше умерла,
Чем жить без тебя.
Я не хочу видеть солнце
Без тебя.., со мной рядоммм.
 
Ты прогнал зиму,
Покрывающую холодЯ, —- мою душу.
ЗавЕсу, которая парализовала меня...
С солнечными лучами, похищенными нами...
Artist: L’Âme Immortelle
 
Ты остаёшься со мной в трудные времена,
Ты исцеляешь мои раны в моём поражении.
Ты делаешь меня счастливой.
 
Я бы лучше умерла,
Чем жить без тебя.
Я не хочу видеть солнце —-
Без тебя со мной рядом.
 
Когда я смотрю в твоё лицо,
Твои глаза выглядят такими невинными и чистыми.
И твоё дыхание ласкает меня,
В твоих объятиях я –- защищена...
 
Ты остаёшься со мной в трудные времена,
Ты исцеляешь мои раны в моём поражении.
Ты делаешь меня счастливой.
 
-—
Submitted by NinaDolmetcherin on Sun, 10/03/2013 - 09:50
 
Нина!
Люблю!
Так!!!
 
МЫ! Вместе!!! Да!