Котиться літечко за небокрай

Теплом іще ми насолоджуймось
І душу хай тішить розмай,
Бо скоро покотиться-котиться
Вже літечко за небокрай.
 
Замінить віночок ромашковий
Айстр диво-калейдоскоп,
А пелюсточки трояндові
Жоржинам поступляться знов.
 
І чорнобривці жовтітимуть,
Де маргаритки цвітуть,
Услід за червоною рутою
Уже хризантеми прийдуть.
 
На зміну яскраво-зеленому
Багряного кольору лет.
Тихеньким серпанковим леготом
Звучить вже осінній сонет.
 
2016 р.