Сонячний зайчик

Дивиться сонячний зайчик в вікно,
Із шибки на шибку стрибає й стрибає.
Колись і мене,( а це було давно) -
Теж на побачення так викликали.
 
Русяве дівча підхопилося вмить,
Поправило кіски, всміхнулось,побігло.
Чекає на дівчинку хлопчик сусідський,
Мені ж давній спомин душу ятрить.
 
Ой, не вернути вже юності пору,
Коли кохання - троянда п"янка.
А сонячний зайчик то вниз,а то вгору,
Когось на побачення знов виклика.
 
2015 р.