Люди серед нас

Є люди серед нас, які себе лиш люблять,
І ні на кого більше не зважають,
Заради свого блага йдуть "по трупах",
Все мусить бути як вони бажають.
 
Погано їм, коли щасливі інші,
Задоволені, коли у когось горе.
Але вони цим роблять собі гірше,
Бо зло та підлість їм же таки й шкодить.
 
Хай зрозуміють: ненависть і заздрість
З"їда усе єство й завчасно старить.
Любов до ближнього приносить тільки радість,
А добрі справи сам Господь благословляє.
 
2015 р.