Міккі Маус

Міккі Маус

Аудиозапись

Волт Дісней в дриск напився
І в ночі йому наснився
Міккі Маус…
 
Щоб знайти грошей на пиво,
Вранці він продав це диво
У ПентХаус.
 
Потворна істота –
Вигадка п’яного майстра,
Плід сексуальних фантазій…
Я – … Я – … Я – твій Міккі Маус!
 
Давайте станемо в коло,
Давайте візьмемось за руки,
Давайте схопим потвору,
Що б посадити за грати,
Що б закувати у вежі,
За величезним парканом.
І тільки тоді спокійно
Зможуть незайманки спати.
 
Тупа машина,
Що чекає твого наказу
Потішити хвору уяву…
Я – … Я – … Я – твій Міккі Маус!