Все ждут, аж не даждутц,

Все ждут, аж не даждутц,
Када сажруць Сашуньк
 
Луч солнца обогрел
Тебя, мін херц Матфеj!
Лаві быстреj мамент ш:
На счёт кладі 100 рэ.
 
І вот мы веселеj зь
Уж точна бума здесь.
Бо можна j сфотКаць ведьм
Уф Кацек во, ты глень.
 
Ах! Ах! Да вы ка мне?
Да, да, мы вас тут ждэм-с.
Ось зарэ но я фгэп
Шэ парочку ослетк.
 
І в нас ужэ чынеть
Фсе сломаные цецьк!
Да! Да! Бо в Пінске е ж
Атлічные маjстэрнь.
 
Ты шэ наjды jіх дэ.
Ну, в Яновы хоть, Хек.
Но... еслі очынь хцэш,
Фсэ зроблять вошынетк.
 
Ну, высунуть з нутрэj
Твоіх жэ мыльнічэк
Усэ, шо цэннэ е щ,
А то і влуплять нешт.
 
Мы туткы j зjіздыв к бесь
Прам на веласіпедзь.
Да j, шо тут, за но штых
Поладыв сапагы j зь.
 
У опшым, фсэ харэЗм:
Змыны оно футлер.
Да j граj на гарманешц
Шэ хоть 100 тысяч лет.
 
Апслужуюць ф свынэj
Даж ровыр гындэ ведь:
Лёгэнічко j залезь
Ув тамбур до тылет.
 
А шо тут до пынькэj
Тобі, каліко, в чес
Добратысь на авте ж.
Бо j, ну, бордюр ны в рэбр.
 
Чого ж мы з яновцэj
Прыпэрсь знов до сыбэ?
Веть тутака хакеj:
Ні яблычэк гнылэньк.
 
Бо j лабор чы дурнэньк:
Ось на, бабць, 3 капеjк.
А мні всып с пар мышкэj
Тых еблычок смачнэньк.
 
Да! Очэнь хорошэ
Жывэ каштовныj смэрдь:
Ув Оршы но пожэр
Усех мініс3j хреньськ.
 
Ну, бо чыны зачэм –
Оно коб брукы тэрть.
Ну, тамо о оп сельдь
Дэсь в гозыры дыржен.
 
Ламаjмо j строjмо лепшь,
Чім больнічка в Мохре.
А на фік вам, отец,
Кака-та рыпка сфежш.
 
...ну, j вота наш портрет
Ты взнаеш зарэс жэ j