Кіпяць ці тваі кацелкі зь

Кіпяць ці тваі кацелкі зь
Од гындэ лыхых косарів
 
І вот тута Ёг ізмождённыj
Решілся вуж фсё ж шось падкошваць.
Бо травы ажны вжэ по пояс
В маёнтку ёго.
 
А за телевізором боскім
Высіжваты можня скік хочыця.
А тобі боньді всё зробляць зе.
А ты но в позе зе лотаці.
 
Усё в нас по плановы гондычкы!
Вычэра са j ужінам, шо вытэ.
А ты іды да в горшочок свіj
Бзыкалку фслухаj гомновск.
 
І всю ныділю так робыця
Сінко жэ прамо господскэе.
А ны но скубають шурыкы
Травы с пысков.
 
Так мы і вэчором з мылынькым
Зномкы ж усё покосылы і зь.
Бо, ну, і днямы гарачымы
Запраста вылызыш в садік гонь.
 
Ну, j шо мы робымо з малым вось.
Хэ! Да но з донько ж говорымо!
І, да, мырканцы вам доларыj
Всыпалы j в 100 макарон.
 
Так шо пудсчытуем прыбылькы.
А ву шкапу а ны рыбешкы j.
Ны то шо хліба старінного,
Ну, тіп мацы ж хоть быз дрощ.
 
А ведь, хы, надывся Васенька
Хоть памыдорка всмытаныты.
І вжэ нарізамш і цмакае...
А тут... чево ж то? Сырок!
 
Ну, і даваj макароныты
Шося по-быстрому гондычкы.
А чес ідэ і позвоньвае.
От уж і ночь.
 
Но... еслі шоськы захочыця,
Взьмэш да j втовчэш пырыд сном дажэ.
Бо во ж в тырнэтовы новосці
Одна могучеj одноj!
 
Ну, да j рыкламу но вдолываj.
А ползунок вам по-доброму ш
Вычышэ всэ у тых сволочыj.
Го! Ны замучыть мышонк!
 
Так шо заснулы в подвалінцы.
Мухыj зе j ныц, ны комарыка j.
Ну, да канала культуркы
Одным гоком бдзём.
 
Зарыкы ногы помоемо.
Зарыс і чаю ужарымо ш.
Хэ! Да сілёнкы-то в барына –
Хоть бы-к в посцільку быгом.
 
Эх, да взглянуль вдруг на сотовыj –
А тама блысь на ісходы все.
От і зарадюj моторчыка
Да і клыплы клавіш ось.
 
Да росчытаjсь за розмовочкы
З нашо англіjскоё дочынько.
Бо набалтал кал мільончыка.
В нас веть вэб-камера в Кось.
 
 
Вот і залазьваj у банкы шэ.
Колы шэ мозгы ворочаюць.
Да j снова в сон тобі клоныть чы фш.
Гэх, как жыцьцё расьцьвіло!..
 
Опшым, пока розібралыся
Туткы з долгамы да с фоткамы
Утро о5 нас вітае вось.
Ёсьцінг рэжым ва і Ёг!
 
Главно жэ – кармы оддаты-то
Кажныj блосі да шчэ вошц.