Ну, j как ты без зівот

Ну, j как ты без зівот
Настроіш мні колёр?
 
Забудьте напрочь всё!
І слушаjте сюдоj.
Вот ваш я монітор
Оттарабаню лёгч!
 
Возьмы собі кусок
Тіпа жэ мыла в шоп
І, ну, робы шо хоч фш.
Бо мыльнічка j е фотк.
 
Комэдыя з дытём!
А ныц, ну, знаць не хоч,
Шо значэ фото-шоп
С АСІДізэе-ноль зь.
 
Да нащо заморочк!
Возьмы но, гы, а во ж
На вужын но блінок
С картоплюв прошлогоднь.
 
От так я j каліБровк
На бровцы j зро’блю добр.
Бо шо ля мні кампот
С тых яблок быспоповск.
 
Сыдів бы я всю ноч –
Оно шоб хоть ліцо
Мое було быз, ох,
Хотя бы-к пігментов!
 
Ну, дэ бо і на ком ш
3-ніроваjся в жоп,
Кап здымачак цудовн
А3мвався завсёд.
 
Деревня ж но тут во.
І всі жывуть вовком:
Шо, я тобі шэ j моркв
Вдруг пуднысу, ек госьць? Да в тэбэ ж тож горо’д!
Ага. В монах е j тёлк.
 
...ну, j вот я j знев тут во
двух калібровшчыкоф