От лыжымо собі, чаj попываема.

От лыжымо собі, чаj попываема.
А тута ема? В лёсі?!.
 
І вот мы заjшлы ужэ в анті-матерію ж.
Ек быттом шэ е більш богів зь.
І зарыкы всіх вас тут во і полэшаjім.
А шо туткы во нам Васіль.
 
Мы выключым памыть усю вашю прэжнюю.
Мы вырубым всі вашы чуjсфа j гумы ш.
І мыш оно станэ в Новінках професором,
А ны гэтоj во вершопліт.
 
Побіjтэся Бога! Царовы са бесціі!
Мы жэ, агы, прамо протістантісьць,
Шоб взеты j злякатыся падлыj ныкчэмнынькых,
Іграющых с анці-часцічк.
 
Мы взьмэмо заробымо тэе ж, шо во Бесер.
Ну, прамо в трансы завісным ув сні j
І вбачым болото посэрыдь онь озірка.
А не жэ пару сь малпішк.
 
Хто ж ты такыj там, эj-эj, са крестовымы?
Мы ж шэ j ны вычыслым зразу вампірк.
Эныкы-бэныкы jімшы варэныкы зь.
І всэ ув jіх но козлішк.
 
Будым лякаты шэ j далыj вас, нэмочы!
О! Бачыш? Квантовыj прінт! У стожці?!
І вонь сав7 уж, дывы расцералася:
Как это вы, Папа, пракамэнцір?
 
Нет на Зымлі ж щэ ныекых Архатав ціп.
Е но козліща ув чорных платьішк.
І тэ, шо Хаосом дэсь называлося,
Зарэ ужэ Бісек3с.
 
Ну-да. J Маголія бымша ш Тартарыjка.
Мы всё ісьле2в за штых.
Так шо а шо дубам славна Блавацкая
Ілі Елена святіjш.
 
Ныц ны чытаj, голова крупкачанная!
Но в телевізор уткнысь.
 
...відіш - усё вж пустота на Зымлі!
Бо бондь колаjдырка аж запустыв