А чібіс вець чаjкаю рвёцца

А чібіс вець чаjкаю рвёцца
Кнігавке гавкнуць на Васьк
 
Мы гонды вжэ гонымо коныj.
Ну, шо ты! Троянскы програм
Ув кажного лодыра моцного.
А ты шо? А ну до жыда ж!
 
І а ны тобі шевельнёцца!
Быттом воды в рот набрамш.
І шо з ім? Муха на блошку?
Чы ціпа блоха на пынька?
 
О-ё-ёj! Ах, как это вцёмаць?
Да шо там пак робыця в жаб!..
Доча, наверно, на бочцы
Сыдыть ажны ва у ф Трамп.
 
Да, хм! Здорово робым.
Рубым дрова ж спакваля зь.
Маты кажэ, картоплыj,
Можэ, сынок , в зуба даць.
 
Ну, как ж! Збыраемо оj как ш
В дорогу сь аж завш пастуха з.
Натэ: яjко онь гарнэ!
Засранэ дэ хоть схыба с.
 
А дома!.. ох, как цудовна фш:
Яблыкі зь дзівна аш пахнь.
Місяць ны буць хоць удома –
Всэ за тыбэ моль хаj вжра.
 
Но ты далжон жэ мадоньні
Усэ прам наладыты в хатц.
І свіj но ны тронь дажыj возык.
А нащо косу новшу нат.
 
І травы хаj пруцьця до горла –
Всэ скосыть ось зарас камбаjнь!
Ну, гэтак в7 навыць німоглым
Сашко памагат зафсікда.
 
А дэ ж у нас тоj, шо завёцца
Богам ці якся МахАтм.
Сабе бы ано коб зе добзе.
А ты, брат, каліка? Кахда?!
 
...бо вот жэ шо мы оно можым:
Собак выганяць