З Днем Народження Польова!

З Днем Народження Польова!

Аудиозапись

З Днем Народження Польова!
слова.А.Гненного.Муз.народная.
Вступ: 5 сек.
1.куплет
Ось день села, люди на подвірьях
Танці й пісні, в Польові весілля
Всі гуляють і співають
Щиро в гості закликають, з святом нас вітають
Всі гуляють і співають
Щиро в гості закликають, чарку наливають
2 куплет.
Радісно всім, Польова гуляє
Пісню про цє, файну заспіваем
Посідаєм, поспіваєм
З святом друзів привітаєм чарку наливаєм
Поспіваєм, погуляєм
Чарку знову наливаєм, салом заїдаєм
Припев.
Випемо ми чарочку до дна
Щоб була щаслива ПОЛЬОВА
Випємо за щастя Польови до дна
Щоб вона, міцніла і цвіла.
Випємо ми чарочку до дна
А за нею ллеться ще одна
Випемо за щастя Польови до дна
Щоб вона, любистком розцвіла.
3 куплет.
Всіх з днем села, Голова вітає
В пісні про це, також заспіваєм
Він здоровья і багатства
В домі радості й достатку, людям побажає
Щиро з святом привітає, чарку з нами підімає
Також випиває.
Припев
Випємо ми чарочку до дна
Щоб була щаслива ПОЛЬОВА
Випемо за щастя Польови до дна
Щоб вона, міцніла і цвіла,
Випємо ми чарочку до дна
А за нею ллеться ще одна
Випємо за щастя Польови до дна
Щоб вона, любистком розцвіла
4 куплет.
Вечір настав,люди всі на ганку
Ждуть феерверк,танців до світанку
Протанцюємо на ганку
Біля клубу до світанку, до самого ранку
Протанцюємо на ганку
Біля клубу до світанку, до самого ранку
Припев
Випємо ми чарочку до дна
Щоб була щаслива ПОЛЬОВА
Випємо за щастя Польови до дна
Щоб вона, міцніла і цвіла,
Випємо ми чарочку до дна
А за нею ллеться ще одна
Випємо за щастя Польови до дна
Щоб вона, любистком розцвіла.
 
30 июля 2018 год.