Млин

В лісі зеленім, по під горою,
З давніх давен стоїть млин.
Котить в шаленім, срібнім двобої,
Радість та смуток краплин.
Котить в шаленім, срібнім двобої,
Радість та смуток краплин.
Де, тиху річку чисту як небо,
Колесом бьє водоспад.
Де, навідь нічка, довша ніж треба,
Там я тебе покохав.
Де, навідь нічка довша ніж треба,
Там я тебе покохав.
 
Котяться з млину,
Часу хвилини,
Котяться дні, тижні, роки.
Піснею лине,
З нашого млину,
Долі струмок гомінкий.
 
Там я нарешті, серце залишив,
Щиро віддав у полон.
В темному плесі, зірку облишив,
Так би робив знов і знов.
В темному плесі, зірку облишив,
Так би робив знов і знов.
Там я дізнався, що таке чари,
Чисту побачив блакить.
Бачив як щастя, з млину стікає,
Вустами твоїми бринить.
Бачив як щастя, з млину стікає,
Вустами твоїми бринить.
 
Котяться з млину,
Часу хвилини,
Котяться дні, тижні, роки.
Піснею лине,
З нашого млину,
Долі струмок гомінкий.