Тут Шівка давыть нам слывкы ш.

Тут Шівка давыть нам слывкы ш.
А мы но jім собі да спы
 
Мы тут гармоню зоружыв.
За 18 но рублів!
А вот поjды купы доскы!
Шо, в радосць 3 мільны?
 
І ек то так, шо за мастак
Возьмуть оно якыjсь пятак,
А за дэсь 3щыну одну
Даваj сінця 7 хур?
 
Да j, вообщэ, крутысь, бы звір,
Оно шоб всэ, бы ув людішк.
А то чого жа ты нажыв,
Дурныj мужык.
 
Ну, вот но j давіш ягодішк:
Почым кіло у вас інжірк?
А!.. в вас но мэдус по 6 кіль?
То мы пошлі вш даліj.
 
Э-э, то ты, мо, друг, вырнысь?
Да ростлумач ля мні, шо в ліск
Там вжэ хоріщэ, чым ув жыд.
Дак мы так сам з мукы вам млынк.
 
Пашлы-паехалы сваты.
І Лідусь раптом запылы.
Да шэ j жыных такыj батыр:
С таможні мацацыкл!
 
...ну, вот он, віш, якыj зь