В буфеті і j ф пуні і в клуні

В буфеті і j ф пуні і в клуні
Одна жэ быда ув сморчка
 
У нас тут драчка отлічна:
Ты шо, хоч у Тышковіч дошк?
Да Божэ! Чого тут такого?!
Пожалста! Хоть цілыj бульдог.
 
Ну-да, ну, а шо ж язычочком
Молоты с раньня до заря:
Ты тамо возьмы молоточка
Да j, оj, ёj, мыняеш шрыфта.
 
Ну, е в нас автозамена ж!
Да шо ты! Да вона она j.
Ты вставыв уш гонды слов пару зь.
А нащо шэ ща в щавеля, х.
 
По 20 буквыj валімо
У тэе, шо можн за дын мах.
Ну, ек как проізно7о.
І цыфры по3бны, ек вскач.
 
Но!.. згыньтэ! Куды вытэ лізыш!
Нымае такэjі ж трасянк.
Бо хто чы гавор па-англіjскі зь,
А потым удруг, словно Сашк.
 
Да j разьве художесьвен зык ваш.
Не-не! Мы філёлёх... з лёха ль.
Лірічныj героj ваш якыjся
Зу7 а ны з яновськых ямк.
 
...ты гэтэ поjды почытаj (7ок наш)