Нашолотым заркы вам мы, ох, уш хвацкых словців!

Нашолотым заркы вам мы, ох, уш хвацкых словців!
ПоніМАJ уж там ек хочыш у своёму Понізь
 
Харі бхаджана біна шукха шанті нахі!
То шукаj своі слова да до сэрця пыньків ж.
Бо ужэ ж во, подывысь, нам і сыр в рот лытыть.
От чого я j рано встав да j слагаю зь сціхі, р...
 
От у мэнэ 3 выдра прамо ж водКі зь ля Кізк.
Да j ловлю собі с раньня оно мушок в мандірц.
А ты хочыш паслужіць разОМ з Етвызьськ Васільк?
Ну, то тамо ты, Марынк, вжэ ж влюбысь ув Рачків.
 
Бо у нас-то надо Надям надынуть кажушКі сь.
Шоб родыты чы влупыты нам уш щасцяв на вік сь.
Ны дано жа прамо ж Дану Даньцы даці пыньків.
А, ты хоч шоп Остолопу но за еблыко сік?
 
От така мы вуш Діана. То ісь Дьяна Вахінь.
Ны святэе зе дыханьне вам і пышэ Пісні.
Ну, чево – індускы ш туркы, мо, хоть трохы дэсь в чымсь.
Ну, а мы-то туткы чуркы? Чы но чукчы поліськ?
 
Всі проблемы поздымалысь – повздыхав ж но во Тігр.
Ібо нащо к Сатья Саі обращатысь ва сні j.
Так шо бхаджан роспіваjім да j жывыj ексь шэ Кіць.
Вітаміны но жь глотаjмо. А ны плод свіжыj ніжн.
 
...ну, вот в нас команда ціла вжэ такых сорванців