Вставаj, Куклаводка!

Вставаj, Куклаводка!
Даваj, мо, да ЦёлКі зь?
 
Мы сёньня будым шось очынь
Робыты уж всё по-іному зь!
Бо ідіш, как это здорово ш,
Как предлагае вам вошка j.
 
Учора ішов я тут с Кобраj ш
Кудася ажны j в Мохро вуж.
Бо відіш: онь тамо Вовка зь
РосьКазьваець сцёсь іj про росы ж.
 
І я тут, ну, вуш прамо ш мушу
Узеты онь некэ збавеньне зь
Да прам-такы и от… во нэнзыj,
Шо пхае j шрыфта ж ф щэль!
 
А кукиш вы відзелі, чэрті?
Акулка ты наша савецка!
Мы зарэ щэ j кашок узварым сь,
Ага, да, ну, гразнэj.
 
Тіпа жэ: да що вам, Вась, дрожжы!
Дрожы! Ек жыд Балафончыц.
Залізь шэ j во ды на млодку с:
Марынку с курСовКамы.
 
Мы гэто давно ізучемшыс.
Ны відаем ныц іj ны j броду ш.
Куда ты, Міj Ёгу, в дорогу!
Ны спамшыс до раньня? –
 
Хи-ха-ха! Да-да, мылыj Спартус.
Однако ты Там духваишь.
Шо, ну, во... мы ш ф канцылярыjц
Поганых русіфіКатёк.
 
Да j вота: натэ вам водкы ціп
Заместа в палон сці.
Ну, есця у нас 2 програмкі зь
Ляк фотак гэтага бацьКі сь.
 
От воны з намы j шолотять:
То ты там, мо, хоць по-длугому ж?
Бо ты жэ в мнял Огнены Лотаць,
А ны з барбі толу.
 
Ну, нада бы! Надя асвоjваць
Шось прощэ і лёгчэ хоть крошкы.
Но этім заjмёмСІК, моj СёКірсь,
Мо, дэсь уж завчора.
 
Подстав жэ нам шчочку.
Ек Жэнька до фш Змея Кашчэя.
 
...бо от жэ, какі я крясівый,
Хы-хы, ны з Бураків ніс