Не зарікайся

Не зарікайся, казала ти мені,
А я не слухав, і обіцяв що непокину.
А тепер лишились одні,
І думки недають мені спочину.
 
Не зарікайся, і ніколи не бреши,
Якщо насправді кохаєш ту людину.
Якщо збрехав, покайся, і піди,
І не шукай, повернутися причину.