А ты чув с раньня бырысцянку сь

А ты чув с раньня бырысцянку сь
Сеjчас, кагда люді усталі
Тіпа піті ш брашку ш,
Я тута уш прама j главныj
Наставнік-сь в7 падлам.
 
Вот вчора оно ж мы с Хрыщоным
Взялы j задубасымшыс как бы зь
Такого ужо ярлычочка!
Да дэ. А ны в когут.
 
Ты пышыш якымысь словамы,
Ля нам зов7 ныяснымы ш.
Так шо ты тута фш помалкуj
Ув малпок прыкрасных.
 
Взялы мы j пошлы вуш на празьнік сь:
О-ёj! Скікы радощів радом з!
А мы-то jіх і замычалы.
Но завшы подаj оно спаткы.
 
І вслада Моя гонды кажэ:
То шо, будым пэртысь до 7кы?
Чого мы там шэ не віjдзев?
Ах, Огненныj Зміj міj!
 
І вчора пачті уш с натуры
Мы скончыв усе j працэнтдуркы:
Помылы шэ і і нават, ух, ты,
Ну, тое, шо как бы ш ныслушнэ.
 
В Заемjі дэсь чы в Опадыщ,
Ны знамо, шо і казаты,
Ну, сам ш понімаешь,
Как нам тут плоховато.
 
Но прыньдься! Імчысь, Док Тор Ват Сон,
На краj світа шося змываты щ.
Бо в нас в гуськ іj еблычок малко сь
Ля Косі і КосмоНавТахт.
 
И jижмо но хлибыць з дрощамы.
То ись зу7 быс чирвя жа.
 
Во! Ідіш, как надоть
Ведь ведьмыщам нашым:
Шрыфта в ятвяг шэ ж ныма ныц.
Вылуплюе – шо куды хцяцьця
О тэjі во ш Насьціньц.
 
...а вот і наша команда.
Колы хтось ны знае