Так, выспісь, барін, кофіj – і за прац!

Так, выспісь, барін, кофіj – і за прац!
А не сначала волё обжыраjсь
 
Я наслаждаюсь, выпів с раньня кофе,
Усеё жытко, шо тут гонды в Васьк.
От взев собі с утра на подоконнік-с
Да j увалыв роскошного цвытка.
 
А шо шэ тута в воскресенье буты,
Ек всі атлічны в рыл хазяЕва.
Узев собі да j от дывЛюся с Люськоj
На коjко-место з жопыщо ш 7аргл.
 
Но гэто вы так можытэ, бы Пушкін:
Іды озьмы да трахны с расстоЯнь
Якую хваjну мылую Рачульку
Да j шэ j іj мэдом вымаж аж гурка.
 
Ну, нэнза ж будэ зразу гэтак буддо.
А ны ушмалыть сам сыбэ спочатк.
От дывыця на Стрілку жэ ек бутто.
А тая дева...оj, яка крута!
 
Да j вот... ну, чо. Звалывся прамо дудка?
Да ты чево!? Я, да у 60
Ны зможу тыхо прычыпытысь к дуньцы?
Клац-клац яе! З дітяточком в краватц.
 
У опщым, развлекатыся хачу всё.
Бо гондэ стікы тікыj у пыньках!
І я jіх всіх защолкав бы ураз жэ j.
Ага, іды да поклонысь сначал!
 
Тікае ж сатана от старц:
Удруг ты, мняло, да мня за грудка?
Но... екся трохы помолывся хлопыць
Да j о: ныщо і еко бы j подарк!
 
Нафоткався! Ударн!
Тыпэр працюj, друг, по ночах:
Ведь трэга і парадок трохы знаць
Да і шось выслаць тым модэлькам влад.
 
Ну, а мы ш масцер по фото-шопкам!
Вопросыj – хоть втыкаj з вонючыj хатк:
Ведь драхлая, бы j сам ось пан.