Черес раз но веть нада коліньцямы

Черес раз но веть нада коліньцямы
Шаруваты тіпа Васьц пола
 
Еслі двері твоі незакрытые,
Еслі серцэ уж всё в васільках,
Значіт, можэ, поре j вжэ j жынытыся
Чы но так улыбацц с-падтішка?
 
Я тут вот вроде шося бы j выдылыв ж.
А вона мні: ага, я j твоя фш!
Да пошов бы ты, дідко, до гітлера щ!
Ведь Даянка уш, бач, ув жыдка.
 
Іj я ад тоj заразы... странічаньКі, х:
Ах, ты гэтак? То я тожэ каксь
Обоjдуся j быз дусек красівенькіх.
Іль я j буська ны дам хоть бы Катьц?
 
От вона тут какая умільненька:
На це беленька всё – супостатк!
Ібо вчора жэ свет-то вночі бах-бах!
А загружвалі мы щось не так-с.
 
Аргументы твае, Тіма, бідныя.
Я і так ожынюся на самц.
От возьму щас грабэлькы жылізныjі
Да j змыту всю погыбыль от хатк.
 
Ілі, шо, я зу7 і ны спрытнынькыj,
Шоб оно ковыратыся с жабк?
От дывы: на плыті закыпіло ж вжа?
Так шо от: і помыю хоць лапк.
 
...вот моя, можэ, лучша картіночка.
А то я й ій сымаць чы горазд