Гашпадарыв жыд Балафон

Гашпадарыв жыд Балафон
Гонды во каль краёв ётвынгов ш
 
Мы тут смо3м только ж футбол.
Ілі новості в поц гонды а во зь.
А не мучым аж фото-шоп.
Ібо, го, бітов 100 в эРГа j Бо вш!
 
То настроj-ка сам, коль пынёк,
Хоть дэ шо в рылавов, ек Вовк здох.
Нада ш, бачыш, бочку вышнёв
Ізнічтожыць за ноч у Козлов.
 
Рада j Шама вбыты дэ п гоздь.
Да, ого, ты чаво!? Сіно грыбёш?
Ноччу ш будда прама-ткі дощ.
Так шо нащо стожок ля гусаков.
 
А в жывотык-с ніц і не вбрось.
Хаj собі сам шукнёт шо ва в стыгнох.
Хата ж скраю: шо мне здаровь!
На тахтах жа лыжав я фсекда.
 
От і ходым тудоj-сюдоj.
А j ны звоным ны Козц ні в Янов.
А до Говна чы j с Тылюком
Ны званяр, бо дасьць в лоб алі j в карк.
 
Так шо моня моняе но
Гондэ во пад сукном закусяв мноств.
А корова jісьць фсё зь гнільцо,
Шо спадат одномаш с яблонёк.
 
Жые нэчысьць! Кажн сам с собо:
Нафіга баранам сено тваё!
От шоб грошыj дав з міліён,
То тагда враз за j стол, оj, ця. Васько.
 
...да, збыраеца дощ, вішь, а во шь