Схолола п’ятниця. Кабак...

Схолола п’ятниця. Кабак...
Схолола п’ятниця. Кабак,
Набитий тютюновим духом,
Самозакоханий співак
Гучним фальцетом ріже вуха.
Чека кокотки на момент,
Щоб мати зиск з цієї ночі,
Якійсь п’янісінький студент
Незрозуміле щось бурмоче.
Чого Ви хочете, месьє?
Ще трохи випити? Юначе!
Для Вас лишилось монпансьє,
Із вишибайлою на здачу.
Ідіть уже за снів межу,
Вкрадіть у ліжка поцілунок,
А завтра я Вас воскрешу.
Ковтком вина. За Ваш рахунок.