У волошковій синьоокості...

У волошковій синьоокості...
У волошковій синьоокості,
У причаровану красу,
Я у обійми одинокості
Жагу до спокою несу.
Хай самота буде ласкавою,
До неба тихого містком,
Хай помовчить зі мною травами,
І дзенькне чистим потічком.
 
Малюнок Ростислава Воронька