Біляве сонце. Горобці і гомін.

Біляве сонце. Горобці і гомін.
Біляве сонце. Горобці і гомін.
Захований у плющ старенький пліт.
Кудлата хмарка всілася на комин
І більш не хоче бігти за крайсвіт.
З вікна варенням тягне полуничним.
Голосять півні – справжні королі,
Й здається, наче буде літо вічним,
А осені немає взагалі.