На цій землі усе не випадково...

На цій землі усе не випадково...
На цій землі усе не випадково:
Погане й добре, грішне і святе,
Зневіра в людях, віра в добре слово,
У папороть, що раз на рік цвіте,
Бундючний ворон, бусел на колибі,
Зловісний вигук, подих доброти…
У цьому світі завжди знайдеш вибір
Яким шляхом до вічності іти.