І от сыжу я на юру зь

І от сыжу я на юру зь
І думаю ш про дуньк
 
Мы смо3м всяку чепуху.
Про зеркала, про во ж Літву.
Да шо вы! Ведь росіjскыj пух
Заjів ужэ j іj Латвіjку ш.
 
Мы тратым чес на всэ вокруг,
Шо ныц ны стоіть ны в пынькув:
На во поjіж, братішко муj,
Коллекцыjку сь сыркув!
 
А я j пуддаjся раптом вдруг:
Да, гэj, клады! Замочым внучк!
А шо тут цюкру гонды пуд
Ужэрты вне фсех срокав ф дуп.
 
Када ты крадыш аж павсюд,
То ек схраныця ванілюшк.
Так нада дэсь спіхнуты пунш:
Да ты ж, Васыль, могуч!
 
І всё ідэ своё ножуньк:
То сырчык з маслом, то кырух.
І мы j ны замічаjім: Гуж
Шось ны дае ны j рупь.
 
Да, мы дітішкі ше ув кумк.
Мы лізым на лыхых баjстручк.
І но в когося пачему-т
Сознане прам, бы в юстр.
 
Тут всі открытія в ютуб
Хтось вуж вкроів, дывы но, ху:
Ты выпыj-ззіж а во ту чушк –
І зразу станыш мужь!
 
Ах, нашы ж ласковы лісуньк!
Колы ж вытэ нюхнэш хоть дуст,
Шо мы вдыхаjімо з Васюх
О гондэ круглы сутк?
 
Да, шэ вам прыдстоjіть, подружк,
Зазнаты в псув тюрму.
 
...бо скіль во гэ усэ повзэ