Экс3мальнынькы сітуацыjкы:

Экс3мальнынькы сітуацыjкы:
Вам поданая ЕДа.
Глобального нет тут Чысла
 
Мы тут разбіраем Даш-кову!
Ну, что вы, сов7 ведь дурна.
Бач, оно ба’шкірку
Прычосвала ексь, бы больша.
 
А, можэ, всё жэ ДашКо’ва?
І, всё-такы самая славн?
Бо дэ ж була с тэософмы
І почытала інь-янь.
 
Но – у нас всё по-цыркОвноМу сь:
Овны гэт но балвань зь.
Вспыльчывыjі заочэнь бо
І своенравн.
 
А што, вы хотілы хлопоты
Росіі на німцюв но вжа б?
І Академію строіла.
Э, да шэ ж, бач, і дачк.
 
Завшы царі бо но правылы.
А дэ світа яка ш.
Граф Орлов был галовныj... вор.
А Кацярынка ныхваjн!
 
Нос был курносыj шось.
Детак забалавала.
Ну, то ісь задзёбвала.
Быт бо но ля бабць.
 
О так косточкы моема.
У7, хто мал горазд
Розбыратысь с помоямы,
Шо пэтры нажрамш.
 
Дэ ж хто Ломоносова
Скы2в с поста.
Бо нафіга много знаш.
Аж більш чым сам цар.
 
І павэлкы прыкончылы
Цыклопедіjны знань:
Всё – всё далжно бо быць,
Яко но у Бычка.
 
Как мы баіць маjм?
На рускам правільнам.
Не засоренам азіацк.
 
...вот ехала ш волга пак.
А пёс но б брыхаВВ