Ідэ тыхэнічка воjна.

Ідэ тыхэнічка воjна.
Ны Кот ны j знае, хто Вовк
 
Мы удівітельныj народ!
Росія ж діржіморда:
Онь заграбастала ф хахлов
Судёнышкав аж до ста.
 
І вот мы зарэ з ліско тоj,
Шо выступае гондэ,
Пачнём-зачнём діліць пірог,
Шо дэся ва в Паклонскаj.
 
Усё пра всё увзнаем но
Ув во святэнькыj Олькы.
Вона но знае, хто гатов
Пажэртфаваці кошыль.
 
І пудыjду, і обныjму сь
А во, во Смырыкова ж.
Бо гэтак важно нам од мутьк
Увзведаць, шо ж с крым-содкаj-т.
 
Ідуть тіхонечкыjі воjн:
Ну, так собі діромся.
Бо так рышыв якыjся скот,
Шо владыв дедька Вовку ш.
 
А нащо нам пырыговор!
А нащо вам жыдов рвать:
Вот ш но Медьведь увніс закон
Зробыты в7 поровну зь.
 
І міліёны голодраньць
Хаj падають голодны.
Бо от: мідалькы зіхацяць
Ув оліjГарХыj зном щэ.
 
Ув Год Свыньні ж прыснылось мні,
Шо ось, доклад е в Тольты,
Ек пырыдраты з 8 свытк
В овэчок ф шкурцы вовчыj.
 
Да, продолжаjте лыка драть.
А я но в Янов го тут сь.
Бо тількы Янусь віноват,
Шо в мэнэ нэма j соку.
 
Ну, шо там, маты? Ек ты там? –
Да, гоj!.. Ох, міj сыночок!
Аж еблык тону продала!..
А выручыла ноль кап.
 
А віна стоять скока?
Га! Да ныма жыдов-та
Ны в Жабінцы, ны j в Кобрынь.
 
...вот хто мынэ оно спасэ.
Быз Спаса навыть гонды