їй 18

Ніколи не зрозумію
 
Я маю силу бути
Я маю гарні почуття
Я так радію, що бутони
Творять життя
Сказати, що люблю - це мало
Ніколи і не говорила
 
 
Моїй донці сьогодні 18
А Я така маленька ще
Це не вірш, це ода Йому
 
 
Кращого й годі шукати
Витираю постійно стрічки
Це він в моїй душі