Кава і сутінки

Кава і сутінки
Кава і сутінки.
Місяць яснішає.
Водить в годиннику час
Хоровод.
Світ завіконний
Хизується тишею,
Ночі складний
Підбираючи код.
Хвилі неону
Блукають крамницями,
У світлофорів –
Осінній сезон,
Скоро ділитись буде
Таємницями
Приятель давній –
Сполоханий сон.