Уривок дня горить на виднокрузі...
Уривок дня горить на виднокрузі,
Пускає хмарний подих висота,
Шукає вітер щось у вогкім лузі,
Де присмерком лякає самота.
Уже неспішний чути крок дрімоти,
Яка гуляє з вечором гнідим,
І я іду, і я несу гризоти,
Щоб загубити їх у лузі цім.