Ваісціну – Бога ныма щ.

Ваісціну – Бога ныма щ.
Даваj, дальшыj граб рата брат
 
І вот я тут гондэ наjшов щось.
А шо гэто!? Господі прав!
В пещеры, а во тут под Довськом,
Баба Яга костяна!..
 
Ну, как-то вот так: в Козероге
Жыла-була девка одна.
Ох, да шэ с такэё косоё,
Шо я прам бы j влюблявсь.
 
Но ведь жэ зо мноё ны сходыця
Святыj да дрэвнеjшыj шэ Знак.
Ага... а в Козы тэjі ж сёстры е.
Чы но а во гындэ одна?
 
Но хто тобі часны роскопкы,
Э, турок, дозволыв ув Янк?
То ты, мо, подаj хоть выровчынку
Тому о, шо ходыть со псарнь.
 
Ну, j шо ж, я j подав шося вохкэе.
Знаjшов, хыj, дывы но, мяска з!
Но далыj вам знать ны положано.
Гіганты бо с тэjшэн збыжать.
 
То, мо, часныка шэ пудложымо
О в тыjі пынькы з мохом хваjн?
І хаj хоть там чэрті заводяця –
Ны чіп. Нікогда.
 
Наjшов подушкы шэ на коjках.
Ну, ж бы ексь цыганьская хатк.
І хтося говорэ мні в сновы:
Да гэj! Ты дурак! Забыраj!
 
А дні продолжаюця млоСны:
Мылы но, хы, князь.
А мы тута во будым крохы
Закусваць са j дамк.
 
Бо саjдінг... о, він но поможэ
Міj дом сохраныты в веках.
А дошка нормально смолёная?
Пропітку здесь над!
 
І я но j горшок свуj пучосваю:
Так-так!.. спакваля
Взев грохнув ф саду всі вантробыща
З грыбамы j лішаj дрэвніх матк.
 
Пынёк зе на дрова ны годыця.
Куды ёго трах.
А тута буран – тучы грозныя!
І я пуднакрымшыс квадрат.
 
Ну, шо шэ робыты мні гондычкы
Ув Кротовы j Рыловычах.
В мынэ фш фся квартіра заложана:
Продам! Эj вы, там!..
 
Сусіды нашлы: шо за вокрыкы? –
Да я... мыв но котла.
Бо ек туткы з баджаны збаныка
Помыj фтіхара.
 
Нужна лі хоть вам, друг, гармонічка?
Гварнэрі на jіj даш шэ грав!
Баян во – стоjіть сотні годыкав.
А крэмніj!.. шатаjіця хатк!
 
Да j всё. Забыраj. Я Туда. –
Шо, вмрэш завтра Васьк? –
Да так!.. я ны знам, шо куда:
В нірвану чы в транс...
 
... а вобщым – подушка ж Подыщэ.
Жыліново дальш.
Пустые коморы – ты знаjш:
Хранітэ ж сібя вуш, швагра.
 
Мы кажым іносКазаТельно:
Тылушычка, Півынь, КазаШК...
Да. Школа ведь е в Казака.
Но дэ хоть ВКонтакте вона.
 
...ну, вот: скикы гонды мни годикав?
По-руску откаж! Клава спад