Я хочу в степ
Коли гризуть скінченністю хвилини,
І термінів тривожать міражі,
Я хочу в степ. Його бояться стіни
Та інші шанувальники межі.
Там ковила розлита срібнокоса,
Там небеса напнули синій шовк,
Там навіть сон спинитися не просить,
А просто слідом йде неначе вовк.
Там вічному немає перешкоди.
Там тільки простір. Простір і душа.
Я хочу в степ. Я хочу у свободу,
Яка безмежжям серце воскреша.