Суд
Як корабель мій в небо винесе
І серце зважать терези,
Що я скажу тобі, Осірісе,
Щоб врятуватись від грози?
Що жив ділами та бажаннями
Та не хотів коритись злу?
І що не марив сподіваннями
На блиск зелений Іалу?
Чи ти мене почуєш, клятого?
Пробачиш хоч маленький гріх?
Чи перейти до розіп’ятого?
Казали, любить Він усіх…
* "блиск зелений Іалу" - поля Іалу є давньоєгипетським аналогом раю