У міських бетонних лабіринтах...
У міських бетонних лабіринтах,
Де панують клопоту програми,
Синє небо видають у пінтах,
І природу міряють на грами.
Там жага до грошей душі оре,
Нетерпіння навпіл долі крає.
От би поміняти це на море,
Жертв таких воно не вимагає.