Ах, колы ж нам нажратц,

Ах, колы ж нам нажратц,
Коб одразу до Катьк...
 
Зажурывся казак: ек жэ шо мні здымаць,
Кабы в конкурсе прыз лепшы в храп...
Да, ну, от: ты побач! Оно стоіть 2 ж бакс.
Так шо шо тут ля нам бултыхацц.
 
В мэнэ ж діла ныма. Но j сыдів бы ля шваjк
Да взырав на ліслівых каханк.
Ібо возраста Вась шэ суконныя твар
І ны бачыв ны Тёлк і ны Жабк.
 
Ну, погралыся капль гондэ во ув бызант.
Ібо ж бэзу улад наламав.
От тыпэркы зобач, чы кавалер я вам,
Ах, моjі ж вы красавіцы сладк.
 
Підым заркы кахацц. Бо ж смытаны замал,
Шоб хоть еблычко з булко вмынаj.
Ну, j от под новосця про футбол прамо каксь
Да пуд, оj, дыкыj плач: хтось пропан!
 
...ах, Луна во, дывы, мыз ствола вш