А ты чо не ваткніл ніц в хільм?

А ты чо не ваткніл ніц в хільм?
Мы jімо вжэ аж з золотом курок,
Тікы б в нас ны було воjны ж.
От і зарыкы, бач но, гучымо
Всіх хахлів, ек любыты псів.
 
Да, такы вот ув падл новыны –
Повыдомля прямыj ыфір.
А вот ек пак заговорыты
Тут ля мні да на рідныj росіjск.
 
Мы в вас тапочком но ж во кынымо,
Раз вы газа далы нам стік.
Да j, панове, вы ш там тырорыстыj
Ув Донбасі прыкрымш зу7.
 
Мы в Хахляндіjі, віш, как діjімо?
Тута Трамп оно наjголовніj.
А ны некых Лавровск позыцыjкы,
Шо всхотілы біjк прыкраціць.
 
Ваабщэ, у Расіj чорть відь шо но.
От ув jіх там автобыс вбывс!
А мы самы чы журналыстыj дэ
Засадылы за правды в дырк.
 
От мы тута j кіно змонтіровал:
Поглядзі-ко ліпш лінь прямік!
Гэ но всё, Вася, вас шокіруе,
А ны музычка но жыдівськ.
 
Нас пытаюць, чого ты ті3 нам
Ны уфставіл в начале фільм.
А самы і рыдахтор выключыф:
Так, ты тамо хатіш уjті фш?
 
Ганнапаті ж завжды ув гітлерав
Вам паможэ атлічн служыць.
 
...вот куды гэто всі впрыпрыжк?