Це було одруження наосліп

Це було одруження наосліп
Це було одруження наосліп:
Ти, незнаний, увійшов в моє життя.
Зазвучала музика та досі
Смак вина п’янить давно п’янкі вуста.
Сміх і жаль, і біль, і насолода –
Наче вибухом став наш річний кортеж.
Я була володарка свободи,
Не приборкаєш мене – раніше вмреш.
Та які в любові перегони?
Я готова бути поруч повсякчас.
Той король, хто навіть без корони
Скорить ту, що королева без прикрас.