ВІРЮ

«ВІРЮ!»-ПОЧУЄШ: «ДОБРОГО РАНКУ!»
ТАНЧИТЬ ВІД РАДОЩІ СЕРЦЕ.
ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ З НОВОГО СВІТАНКУ,
СОНЦЕ В ВІКНО ПОСМІХНЕТЬСЯ.
КАВОЮ ПАХНЕ ПОВІТРЯ НАВКОЛО,
В М’ЯЗАХ НЕДІЛЬНЕ ЛЕДАЦТВО.
ТА ПРОСЛАВЛЯЙ ОБОВ’ЯЗКОВО,
БОГА І БОЖЕЄ ЦАРСТВО.
Сосєдка О.Д. Травень 2018