"Свiтла мить" (присвячується бабусi) (27.09.2017)

"Свiтла мить" (присвячується бабусi) (27.09.2017)
1.Нiч темною була
I майже без зiрок
Вiд болю берегла
Мрiї наступний крок
 
Немов мале дитя
Душа моя спала
Їй снилося життя
Де поруч ти була
 
Приспiв:Грiв блиск твоїх очей
Пiд хусткой бiль плечей
Тебе я обіймав
I сліз тепло тримав...
 
2.Нiч поглядом луни
Дивилася на нас
В обіймах тишини
Лунав сердець романс
 
Для тебе,янгол мій
Не зачиняв вікно
Тебе у хаті цій
Не бачив так давно
 
Приспiв:-
 
3.Знов мені посміхнулася
Як волна кораблю
Ти як птах повернулася
Бо я тебе люблю...
 
Нiч полетiла в даль
Свiтанок не зустрiв
I ти пiшла на жаль
Хоч я тебе просив
 
Зелено-голубi
Моря,в них дух шумить
Я дякую тобi
За щастя свiтлу мить
 
Приспiв:-
 
Як дощ,що моросив
Пробачення просив
Сивий як снiг казав
Як я тебе чекав...