"Ще трохи почекай..."(присвячується) (27.09.2017)

"Ще трохи почекай..."(присвячується) (27.09.2017)
Ще трохи почекай
I прийде вiн,побачиш
Вiд щастя ти заплачеш
Як влiтку дощ,нехай
 
Ще трохи почекай
I зайде вiн у дверi
Залише на папері
Святого неба край
 
Ще трохи почекай
Впадеш в його обiйми
Тебе такою прийме
Скаже душi: "Спiвай!"
 
Ще трохи почекай
I нiжнiсть ти вiдчуєш
Кроки його почуєш
Як скоро - не питай
 
Ще трохи почекай
Рахуй вночі хвилини
Він саме та людина
З якою буде рай
 
Ще трохи почекай
Життя ти не впiзнаєш
Погляд небес спiймаєш
Його не вiдпускай
 
Ще трохи почекай
Вiн дуже-дуже близько
Там на дорозi слизько
Розлила осiнь чай
 
Ще трохи почекай
I ти почуєш: "Люба..."
I загоряться губи
Ти мрій не вимикай
 
Ще трохи почекай
I здiйсниться бажання
Зiгрiє вас кохання
Все так i буде,знай!