Спасибі, люди, вам за те...

Спасибі, люди, вам за те...
Спасибі, люди, вам за те,
Що я не буду вже колишнім.
Це було боляче, проте
Не був ще жоден досвід лишнім.
У коліщатках й ланцюжках
Життя старого механізму
Мене уже не візьме страх
Пізнати користь егоїзму.