Хороший ранок пахне кавою...

Хороший ранок пахне кавою...
Хороший ранок пахне кавою,
М’якими подихами вулиці,
Не розпочатою ще справою
(хай почекає, ще набудеться).
Десертом з вишнями червоними
Та соковитими черешнями,
І тими теплими долонями,
Що сенсу надають прийдешньому.